bitumineuze daken

Wij verrichten onze werkzaamheden aan Bitumineuze dakbanen met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit die u van een vakman of professioneel bedrijf verwacht , Daarom zijn wij de beste en goedkoopste in Nederland.

Laat uw dak vakkundig branden voor: €27,- per m2 all incl . Wij werken altijd met kodagum of escher, in alle kleuren,met of zonder leislag verkrijgbaar. aluminium dak trim is ook inbegrepen als dat nodig is. tevens doen wij alle reparaties plat dak of helend dak.

Bitumineuze dakbanen worden, afhankelijk van de wijze waarop het bitumen is gemodificeerd, onderverdeeld in APP-gemodificeerde of SBS-gemodificeerde bitumineuze dakbanen.
Indien aan het bitumen, naast vulstoffen, polypropeen wordt toegevoegd, ontstaat een compound die duidelijk is verbeterd ten opzichte van het originele bitumen. Het mengsel wordt stugger en krijgt een hoger verwekingspunt. Daarnaast ontstaat een UV-bestendige mix.Toevoeging van SBS geeft de mix een meer rubberachtig karakter hetgeen zich uit in grote kleefkracht en grote elasticiteit en flexibiliteit, met name bij lage temperaturen.
De verwerking van bitumineuze dakbanen en de afdichting van de overlappen kan zowel met een brander, met een föhn als middels de gietmethode met warme bitumen.